duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Deputatul Sergiu Cosmin Vlad sesizează Primăria municipiului Arad cu privire la trei aspecte importante

  de Special Arad | 28 august 2020, 12:47 PM | Politikos

  0

  Activitatea parlamentarului Sergiu Cosmin Vlad, deputat din partea USR, a trecut, așa cum ne-a obișnuit, dincolo de ședințele de comisii sau voturile în plen.

  Prin intermediul Cabinetului Parlamentar, acesta a adresat instituțiilor statului mai multe sesizări cu privire la problemele pe care le-a identificat în circumscripția electorală Arad. Dintre aceste sesizări, trei au fost adresate Primăriei Municipiului Arad, toate făcând referire la siguranța cetățenilor și la starea deplorabilă în care se află spațiile publice din oraș.

  În incinta parcului Europa, diverse elemente de joacă folosite de copii se aflau într-o stare avansată de degradare, punând în pericol copiii care le foloseau zi de zi ca spațiu de joacă.

  Celelalte două sesizări menționează probleme la Parcul Pădurice, respectiv Parcul Reconcilierii. Dacă acestea două nu dispun de mobilier stradal destinat copiilor, proasta calitate și execuție se pot observa în fiecare zi de către cetățeni în zona aleilor pietonale. Mai multe porțiuni din ambele parcuri prezintă dale crăpate, în unele zone acestea lipsind cu totul. Pe lângă problemele de siguranță pentru cetățeni, acestea au și un aspect neplăcut.

   

  (P)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.