marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Deputatul Sergiu Bîlcea a votat împotriva impozitării contractelor part-time la nivelul salariului minim

  de - | 16 noiembrie 2022, 1:42 PM | Comunicate contra cost

  0

  Impozitarea contractelor part-time la nivelul salariului minim este greșită, apreciază deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Acesta a votat împotriva OUG care a afectat numeroase categorii de oameni.

  „Inițiativa PSD este greșită, am atras atenția inclusiv printr-o întrebare adresată ministrului Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi. Rămân consecvent punctului de vedere exprimat la emiterea OUG, așa că am votat împotrivă la dezbaterea în Camera Deputaților. Consider că impozitarea afectează numeroase firme și angajați și nu face decât să lovească în mediul privat sau să încurajeze munca la negru. Susțin în continuare că obiectivul corect al limitării muncii la negru nu trebuie să afecteze activitatea agenţilor economici care respectă legea. În foarte multe cazuri, această ordonanță poate să producă efecte contrare celor urmărite, fie prin nedeclararea contractelor fie prin încheierea unor contracte de muncă, în dezavantajul tuturor, al firmelor, al angajaților și al statului. Consider că în contextul actual, trebuie să fim foarte atenți la măsurile luate de Guvern, care trebuie să aibă în vedere în primul rând protejarea locurilor de muncă și condiții cât mai bune pentru firmele care susțin prin impozite aparatul de stat”, apreciază deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.