joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Cadariu, despre impozitarea contractelor part-time: „Am speranţa că după o analiză se va putea trage concluzia că nu este un beneficiu”

  de - | 14 septembrie 2022, 8:15 AM | Naţional

  0

  Daniel Cadariu (foto: gov.ro)

  Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu, a declarat marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre impozitarea contractelor part-time, că într-o coaliţie sunt şi compromisuri şi din păcate, acesta este unul din aceste compromisuri, el arătând că liberalii nu au fost de acord cu această măsură impusă de PSD. Cadariu a ţinut să precizeze că are speranţa că după o analiză de câteva luni se va putea trage concluzia că nu este neapărat un beneficiu şi se va revenila ea, dar că aşteaptă datele după primele trei sau şase luni.

  „Am văzut la un moment dat o estimare făcută de asociaţiile de profil, că în momentul de faţă ar fi afectaţi peste 70.000 de salariaţi. Acum, să ne înţelegem, eu sunt ministru politic, reprezint un partid de dreapta, un partid care în anii trecuţi s-a lupat să scoată o astfel de prevedere. Deci, este clar că nu suntem încântaţi de această prevedere, atunci când s-a făcut modificarea la Codul Fiscal”, a spus Cadariu.

  Citește mai mult pe news.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.