miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea: „Rotativa guvernamentală este necesară pentru a respecta calendarul reformelor!” (P)

  de - | 20 aprilie 2023, 2:40 PM | Undeva

  0

  Funcțiile în Guvern sunt mai puțin importante decât voința politică de a respecta calendarul reformelor asumate, apreciază deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad. Acesta a afirmat în cadrul unei conferințe de presă că preluarea conducerii Guvernului de către PSD reflectă dorința de respectare a reformelor.

  „Investițiile pe care contează România pentru dezvoltare merg mână în mână cu realizarea unor reforme pentru o economie sustenabilă. Realizarea unei majorități de guvernare între PNL și PSD a fost dificilă, pentru că suntem partide diferite și în multe privințe opuse. Alianța cu PSD a fost necesară pentru a trece peste criza sanitară și economică și pentru a realiza o serie de reforme necesare în societate. În acest moment, punerea în discuție a rotativei guvernamentale înseamnă de fapt ezitarea PSD de a prelua conducerea Guvernului și este un semnal negativ pentru angajamentul de asumare a reformelor. Cred că partenerii din PSD trebuie să lase deoparte calculele politice și electorale și să își asume responsabilitatea pentru programul de guvernare, atât pentru măsurile pozitive cât și pentru eventualele nemulțumiri pe care le produce. Așteptăm din partea PSD și a domnului Marcel Ciolacu să își respecte cuvântul față de români în primul rând, să își asume responsabilitatea pentru reforme, să accesăm fondurile europene din PNRR pentru dezvoltarea României”, a spus Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.