joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Deputat USR, după ce Șoșoacă a anunțat că i s-a furat laptopul pe care avea informații secrete: „Vorbim despre aberații, sunt oameni care cred în ceea ce spune”

  de - | 19 decembrie 2021, 11:23 AM | Politikos

  3

  (foto: Agerpres)

  Deputatul USR Cristian Seidler a avut o reacție virulentă, după ce senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat că i-ar fi fost furată, în Parlament, geanta în care avea tableta si laptopul, pentru că ar fi fost vizate secrete de stat. „Este aberant, este un parlamentar aberant”, a răbufnit deputatul USR Plus, într-o ediție specială la Realitatea Plus.

  Aflată în plin scandal legat de incidentul pe care l-a avut cu o echipă TV din Italia, Diana Șoșoacă a lansat o nouă acuzație, susținând că i-a fost furată în Parlament geanta, în care avea tableta și laptopul de parlamentar. Parlamentarul chiar a afirmat că suspectează „serviciile”, care vizau „secretele de stat” pe care le-ar fi avut pe cele două device-uri IT.

  „Dânsa susține că avea secrete pe acea tabletă. Să vă spun ce informații conțin tabletele parlamentarilor: ce am votat, ceea ce este public, textele de legi supuse votului și proiectele de legi, ceea ce este tot public, adică nu avea ce secret să i se fure, dar, evident, este una dintre aberațiile pe care le vehiculează în spațiul public, o doamnă care cere atenție pentru că din asta trăiește, din atenția pe care o atrage prin aberații pentru că efectiv aberează, îmi asum ceea ce spun, în formă repetată, ca la infracțiune,” a afirmat Seidler, într-o ediție specială, la Realitatea Plus.

  Parlamentarul a invocat și un alt argument pentru care este greu de crezut că Diana Șoșoacă ar fi stocat secrete pe tabletă.

  „Regimul secretelor de stat nu permite să ai o astfel de informație pe un dispozitiv, ca să nu mai spun că noi, ca parlamentari, nu umblăm cu secrete de stat, că nu suntem nici Ministerul de Interne, nici SRI. Mai mult, dânsa nici nu face parte din comisiile de control ale acestor instituții, deci despre ce vorbim? „Vorbim despre ABERAȚII, sunt oameni care cred în ceea ce spune (…) acest ABERANT senator al României,” a afirmat Seidler.

  Sursa: stiripesurse.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Traficanții de ovule,sperma,organe,adrenochrom dosare: Țigaretă 1,2,Flota ,cazul pilotol Iovan,dorul Misa Bivolaru hermafroditi să-și – masochiști manoria Terra 22 de perechi de cromozomi ,oamenii au 23 de perechi cromozomi : Divorțul secretizat al lui Băsescu Ioana d.dementa că toată familia și prietenii .Iernile grele din Romania fiiii lor au avut diagnostic Otita care s- a confundat cu ruperea a tei penisului ,au cumpărat vândut copiii dizabilități fizice și psihice multiple identități,orgasme ,să-și masochiști Satiriazis ,nimfomane,excitări la micțiuni ,27 de orgasme in 12 ore retardați,oligofreni și demenți

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.