miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man a revenit la antrenamentele „naționalei”! Ar putea intra cu Israelul

  de Lucian Dănilă | 27 martie 2022, 4:55 PM | Sport

  0

  Dennis Man a ratat confruntarea echipei naționale cu Grecia, meciul de debut al lui Edward Iordănescu în funcția de selecționer. România a pierdut la limită partida, scor 0-1.

  Arădeanul Dennis Man, legitimat la formația italiană Parma, a lipsit la jocul cu Grecia din cauza unei viroze. El nu s-a putut antrena câteva zile, dar a revenit la antrenamentele conduse de Edi Iordănescu imediat după jocul cu grecii. În această seară, Dennis a urcat în avionul cu care România a făcut deplasarea în Israel. Sunt șanse mari ca Dennis să bifeze măcar câteva minute în meciul de marți din Israel.

  La testarea Covid-19 suplimentară efectuată în această dimineață, toate rezultatele au fost negative, informează Federația Română de Fotbal. La ora 17:00, „tricolorii” au decolat spre Tel-Aviv. Din lot au făcut parte și nou-veniții Darius Olaru și Claudiu Petrila.

  Selecționata condusă de Edi Iordănescu a plecat în Israel fără șase fotbaliști, dar și fără antrenorul secund Florin Constantinovici. Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost confirmați cu Covid-19, Alexandru Maxim are o viroză respiratorie, iar Mario Camora acuză probleme musculare.

  În aceste condiții, echipa României la meciul cu Israel ar putea fi următoarea: Fl. Niță – Rațiu, Chiricheș, Burcă, Toșca – Olaru, Cicâldău – Mihăilă, Oct. Popescu, Petrila – Andrei Ivan

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.