vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Președinții organizațiilor PSD Vladimirescu și Păuliș, Francisc Kempf și Ioan Turcin, au demisionat și s-au înscris în PNL

  de Special Arad | 22 martie 2024, 9:43 PM | Păuliş | Politikos | Recomandările editorilor | Vladimirescu

  5

  Doi dintre membrii importanți ai organizației PSD Arad, președinții de organizații de la Vladimirescu și Păuliș, Francisc Kempf, respectiv Ioan Turcin au părăsit formațiunea condusă de Mihai Fifor și au trecut la „frații lor comasați”, adică PNL.

  Informațiile cu privire la plecarea lui Kempf au apărut săptămâna trecută, fiind oficializate ieri printr-un mesaj transmis de acesta pe grupul privat de Whats App al PSD Arad. Astăzi plecarea lui Kempf a fost făcută publică și de președintele CJ Arad, Iustin Cionca, acesta anunțând că ex-pesedistul Kempf va fi pe lista de consilieri județeni ai PNL.

  Kempf a acuzat conducerea filialei PSD Arad

  Pe surse vă putem spune că, la plecare, Kempf a acuzat conducerea filialei arădene pentru că nu și-ar fi ținut promisiunile făcute organizației din Vladimirescu și de aceea a ales să plece.

  Astăzi, Francisc Kempf a anunțat pe Facebook: „Am decis să fac parte din echipa de consilieri județeni a președintelui Consiliului Județean Iustin Cionca, la invitația dânsului, deoarece Consiliul Județean a sprijinit foarte multe proiecte ale Comunei Vladimirescu, cu investiții majore de peste 1 milion de euro în: asfaltări, trotuare, magazii, garaje, reabilitări biserici și capele, extindere gaz, rețea canalizare apă pluvială, extindere iluminat public, extindere apă și aducțiune apă, construire scoală Horia și grădiniță Horia.

  Sunt ferm convins ca din această perspectivă pot sprijini mai bine administrația locala a comunei Vladimirescu cât și celelalte localități din județ și că voi face o echipă foarte bună împreună cu primarul Mag Mihai și toti colegii din aparatul administrativ al comunei Vladimirescu”.

  Ioan Turcin este noul președinte al PNL Păuliș

  Primarul Păulișului, Ioan Turcin a dat semne , în 8 martie, că va trece la PNL, atunci când la o sărbătoare organizată în comuna pe care o administrează nu a invitat decât lideri liberali.

  Astăzi, acesta a fost anunțat, tot pe o pagină de socializare, ca fiind proaspăt membru al PNL Arad: „Primarul Ioan Turcin a venit în echipa noastră și este noul președinte al PNL Păuliș! Îi mulțumesc fostului președinte al PNL Păuliș, Florin Sari, pentru munca depusă!

  Împreună vom construi și la Păuliș ceea ce au nevoie locuitorii comunei!” 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. @Ovidiu , ai mare dreptate. Din păcate toate jegurile din politica românească sunt la fel ca cei doi! Daca turcin măcar spera ca va fi primar, celălalt își face iluzii. Probabil ca va fi pe lista pentru consilierii județeni , dar undeva la coada , adică pe loc neeligibil!!! Ce clapa i-a tras Marini!

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Sunt pași apăsați spre partidul unic. PSD nu mai are în Arad decât oameni slabi și organizații fantomă, așa că PNL este un magnet de neoprit. De ce ar mai sta un primar la PSD, când momelile cu alocări bugetare sunt în mâna liberalilor?

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.