vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Demisie de „răsunet” la Apele Române! Fosta ingineră Simona Iancu a plecat în ziua în care postul lui Gabi Musteață a fost desființat

  de - | 9 februarie 2021, 12:14 PM | Naţional

  0

  Simona Iancu, fosta chelneriţă ce lucra pe post de inginer la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad şi-a dat demisia, scrie publicația Recorder, marţi, în timp ce postul inginerului Gabi Musteaţă a fost desființat.

  ”Ieri a fost ultima lui zi de muncă, fiind somat să predea cheia de la birou şi laptopul de serviciu „cel târziu până în ora 15.30”. Acum speră să îşi câştige dreptatea în instanţă, după ce a contestat desfiinţarea subită a postului pe care îl ocupa. În ciuda declaraţiilor publice ale membrilor de la vârful Guvernului, care au promis că vor face dreptate la Apele Române, nimeni nu a încercat să îl păstreze în sistem pe Gabi Musteaţă, un inginer cu 25 de ani de experienţă”, au scris jurnaliştii de la Recorder.

  Directorul Petru Avram, vicepreşedintele PNL Iaşi, a rămas însă în funcție, mai notează Recorder.

  ”Avram face mai departe jocurile la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad şi a decis, în numele instituţiei, angajarea celor mai buni avocaţi din Iaşi specializaţi în litigii de muncă, pentru a-l împiedica pe Gabi Musteaţă să câştige în instanţă şi să revină la Apele Române. Avocaţii vor fi plătiţi din bani publici, deşi instituţia are angajaţi jurişti a cărora sarcină este să se ocupe de litigii de muncă, aşa cum s-a şi întâmplat în trecut. Motivul invocat pentru angajarea unor jurişti din exterior este că cei din instituţie sunt prea ocupaţi”.

  Între timp, Corpul de Control al prim-ministrului a fost trimit să cerceteze situaţia de la Apele Român, după ancheta jurnaliștilor de la Recorder.

  Sursa: europafm

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.