joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Defecțiuna tehnică de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată. Se lucrează normal

  de - | 27 octombrie 2017, 8:25 AM | Știri Arad

  0

  Titlul principal (26.10.2017): Defecțiune tehnică la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor
  Știri Arad. Comunicat Prefectura Arad
  . Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene.

  Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei.

  Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

  Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor.

  UPDATE – DRPCIV: Defecțiunea tehnică a fost remediată. Începând de mâine se lucrează în regim normal

  Comunicat Prefectura Arad. Defecțiunea apărută în cursul serii de ieri, la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată. Începând de mâine se lucrează în regim normal.

  Personalul de intervenţie a lucrat peste 20 de ore pentru rezolvarea situaţiei, iar echipamentele solicitate au fost înlocuite în cursul acestei după-amieze și testate.

  Conducerea ministerului a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la nivelul întregii țări  să desfășoare activități în program normal de lucru în ziua de sâmbătă, 28 octombrie a.c.

  Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că s-au depus toate eforturile pentru remedierea situației în timpul cel mai scurt posibil.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.