Declarațiile pe proprie răspundere scrise de părinți, eliminate

  de Special Arad | 1 septembrie 2020, 12:39 PM | Educaţie | Naţional

  0

  Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat faptul că declarația pe proprie răspundere a părinților pentru trimiterea copiilor la școală a fost eliminată, urmând ca triajul să se facă observațional, după cum relatează stiripesurse.ro.

  „Începând cu 15 mai am mers pe drumul revenirii la o activitate cvasi normală. Explicam atunci că avem condiții pentru anumite relaxări. Am avut o creștere a numărului de cazuri. 1 septembrie vine cu o nouă serie de relaxări, se redeschid restaurantele, cinematografele, dar cel mai important se redeschid școlile. Guvernul are această misiune de a asigura începerea anului școlar în condiții de siguranță, dar acesta trebuie să fie un efort comun. Decalogul trebuie respectat: distanțare, dezinfectare, purtarea măștii.

  Am plecat de la premisa că toți suntem de acord că procesul de învățământ trebuie să înceapă. Dacă respectăm regulile, aceea creștere a numărului de cazuri, riscul asumat, poate fi acoperit.

  Nu va mai exista aceea declarație pe proprie răspundere, urmând ca fiecare dintre noi să avem răspunderea proprie a triajului observațional”, a spus Nelu Tătaru.

  Sursa: știripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.