Declarație superbă a lui Ionuț Radu, căpitanul naționalei de tineret a României: „Unde nu au ajuns picioarele, a ajuns inima”

  de Special Arad | 22 iunie 2019, 10:52 AM | Recomandările editorilor

  0

  După ce a apărat o sumedenie de şuturi ale englezilor, unele aproape imparabile, Ionuţ Radu le-a mulţumit din suflet suporterilor prezenţi la Cesena: „Am şi acum pielea de găină. Am plâns după meci. Dumnezeu lucrează pentru noi şi sunt convins că vom ajunge extraordinar de departe. Ne bucurăm că v-am făcut să vă uitaţi din nou la echipa naţională. Trăim un moment fantastic al carierei noastre şi sperăm să nu se termine. Vă mulţumim. Hai, România!

  Nu ştiu ce pot să mai spun. Sunteţi un popor extraordinar. Ne-aţi făcut mândri că suntem români. Ne-aţi împins de la spate, unde nu au ajuns picioarele a ajuns inima. Suntem mândri că v-am făcut fericiţi şi să nu mă credeţi nebun când o spun, dar o să ajungem foarte departe.

  A fost cel mai important meci din cariera tuturor. S-a dovedit că am avut mai multă dorinţă. Nu mi-e frică să merg cu ei la război. Este un meci istoric. O victorie istorică. Am dat totul şi suntem mândri că suntem români”, a spus Ionuţ Radu, la microfonul FRF TV.

  România a învins incredibil Anglia, scor 4-2, după un final de infract. Puşcaş a deschis scorul în minutul 76, Gray a egalat în 79, Hagi a înscris în 85, Abraham a egalat în 86, iar Florinel Coman a închis jocul cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+3. Urmează meciul cu Franţa, dar suntem în mare măsură calificaţi în semifinale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.