Declarația zilei: „Dacă se merge tot așa, UTA nici nu mai are nevoie să câștige ca să promoveze”

  de Lucian Dănilă | 12 iulie 2020, 1:04 PM | Sport

  0

  Declarația zilei de ieri îi aparține lui Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF. Fost antrenor al echipei Steaua în anii 90, Stoichiță a antrenat și la Petrolul în urmă cu cinci ani.

  Prezent la meciul dintre Petrolul și Rapid în calitate de oficial al Federației, Stoichiță a dat declarația serii imediat după meciul încheiat la egalitate. Fostl antrenor a fost întrebat de reporteri cine va promova, iar răspunsul a venit imediat:

  „UTA va promova. Dacă se merge tot așa, cu atâtea X-uri, nici nu mai are nevoie să câștige ca să promoveze”, a spus Stoichiță.

  Trei dintre cele patru meciuri disputate până acum în play-off-ul din Liga 2 s-au încheiat la egalitate. Singurul meci cu goluri și care nu s-a încheiat la egalitate a fost chiar cel de la Arad, UTA – Turris 3-4.

  Etapa 1

  Turris – FC Argeș 0-0

  Mioveni – Rapid 0-0

  UTA – Petrolul – amânat – se va disputa miercuri 15 iulie, ora 18.30

  Etapa 2

  Petrolul – Rapid 0-0

  UTA – Turris 2-3

  FC Argeș – Mioveni – marți, 14 iulie, ora 20.00

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.