duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Decizia judecătorilor: polițistul Florin Gîd și alți doi inculpați, arestați pentru 30 de zile

  de Mihai Todoca | 13 iunie 2018, 9:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Titlu principal: Bombă în dosarul DIICOT/SCCO Arad cu migranți: polițistul local Florin Gîd și interlopii Adrian Purcariu și Rareș Chebeleu, reținuți!

  Lovitură fulgerătoare primită de serviciul Poliție Locală Arad, din cadrul Primăriei Arad. În urma perchezițiilor efectuate de către ofițeri ai Serviciului de Combatere a Crimei Organizate, au fost audiate un număr de 12 persoane. Printre persoanele audiate de către procurorii DIICOT,  se află și  Florin Petrișor Gîd, agent încadrat la Poliția Locală Arad, Servicul Circulație pe Drumurile Publice.

  Agentul se căsătorise (cu acte) de curând, așa cum am aflat la o simplă căutare pe net, în luna mai a acestui an și este și nașul de căsătorie al directorului adjunct de la Poliția Locală, Tudose Laurențiu.

  Conform procurorilor DIICOT, acesta ar fi implicat într-un grup infracțional organizat specializat în traficul de migranți la nivel sud-est european.

  Amintim că „în cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie 2017-februarie 2018, un număr de 3 suspecţi au constituit un grup infracțional organizat, la care ulterior au aderat şi alţi suspecţi, iar în intervalul noiembrie 2017-februarie 2018, la date diferite și în baza aceleiași rezoluții infracționale, au traficat în patru rânduri un număr de 61 de migranți -minori și adulți- spre țări din spațiul Schengen”.

  Procurorii DIICOT au dispus măsura reținerii pentru Florin Gîd, Adrian Purcariu și Rareș Chebeleu, urmând ca mâine să fie prezentați în fața instanței judecătorești.

  UPDATE: În dosarul traficului de imigranți, judecătorii au decis măsura arestului pentru 30 de zile pentru trei dintre cei inculpați, printre care și polițistul local Florin Gîd. Pentru ceilalți inculpați judcătorii au dispus măsura arestului la domiciliu.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Prima -banana- la arest! Lista e mai consistenta. Am un killer langa mine… vecin pe Caragiale… Plimba sicrie in prezenta masinii Politiei… Sicriele sunt livrate cu Salvarea la primele ore ale diminetii… Mai apoi se spanzura Presedintele Consiliului Judetean Alba… Posibil mesaj… Si eu cand ma spanzuram, isi mutau masina sa nu se deterioreze de la o posibila explozie… In rest stie tot ceea ce fac in casa, ce vorbesc si ce activitate am pe Internet! Paznic pentru hoti… sa nu cumva sa fie in pericol marii hotii si sa fie deranjati… Hotii de anvergura… Paznic la capre… si avansat in servicii, dar -acoperit-… Din ciclul minunata Romanie… Ele lucreaza la firme straine… nu stii sunt acoperite sau sunt slugile alora… nu e clar definit… Intr-o vreme mustea de migranti prin curti… imi era teama… Mari iubitori de bicilete albe… Intr-un cuvant JUSTITIARII… cei care I-au ridiculizat pe FBI si CIA in Romania… Dovada ca … nu ai arme cu prostia!

   --7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.