„Deci dacă mă filmează, plec!”. La Timișoara, o șoferiță și-a ieșit din minți, după ce a fost oprită în trafic

  de - | 26 martie 2020, 10:12 AM | Regional

  5

  Oprită pentru a fi amendată pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere, o tânără șoferiță a unui Mercedes nu și-a putut stăpâni nervii și a făcut show. În timp ce agentul completa procesul verbal a plecat cu mașina și a revenit după ce s-a învârtit în sensul giratoriu. La un moment dat, a sunat nervoasă un prieten că trebuie să aștepte să i se completeze procesul verbal de contravenție. ” A venit autobuzul.Dacă nu aveam unde să parchez, ce trebuia să fac”, i-a explicat tânăra extrem de agitată polițistului. ”Să-mi dați buletinul și să-mi trimiteți amenda acasă”, a cerut șoferița. Când a văzut că incidentul e filmat, a început să strige, a ieșit din mașină și s-a repezit să smulgă telefonul mobil. ”Nu aveți voie să mă filmați fără dreptul meu. Nu ai voie nimic. Dacă mă filmează, plec. Nu ai voie să mă filmezi”, a răcnit șoferița, fiind calmată cu greu de agenți. După alte câteva minute de parlamentări, a plecat cu amenda în buzunar.

  Citeste mai mult pe: pressalert

  Distribuie articolul

  Comentarii

    • Dacă o hârtie nu contează pentru virus, contează pentru amenda. Și când știi ca poți lua amenda dacă nu completezi o hârtie de 2 minute și totusi nu o faci, meriți sancțiunea. Dv spuneți ca puteți scrie ce vreți în declarație și asta pentru ca atat va duce capul. Dar vedeți ca sunt polițiști care și au făcut grupuri pe care pun nr de la mașini verificate și traseul lor. Asa ca aveți grija.

     +2 voturi
     +1
     -1
    • Măi nenicule, … măi drăgălașule? Nu am jignit-o! Ea singură, prin comportamentul ei s-a autodefinit a fi o ȚOAPĂ! Cum la naiba nu înțelegi acest lucru atât de simplu?! Tu ai văzut videoklipul??? Eu nu am voie să o jignesc??? Ei nu mai spune? Eu nu am drepturi dar ea că-și plimbă curul în merțan are drepturi? Și tot ea are voie sa sfideze polițiștii și să nu respecte o lege! Ce mentalitate „pe invers” elaborată de un cap, fixat pe corpul ce transportă o asemenea inteligență! M-ai uimit! Am rămas mut, … o fracțiune de secundă!
     .
     Hai să te fac să înțelegi măcar un singur lucru, pe care tu văd că nu l-ai băgat la tărtăcuță. Măi omule, ai auzit de Ordonanțele Militare??? Știi că aceste ordonanțe … MILITAREEEE!!!, în situația de Stare de Urgență în care ne aflăm au statut de LEGE OBLIGATORIE??? Adicătelea NU ESTE VOLUNTARĂĂĂĂĂ!!! Păi măi, cum la naiba scrii ce scrii, dacă ai înțeles???! Tu zici că „…acel petic de hartie nu duce la eradicarea covid 19…”, DAR NICI NU A FOST GÂNDIT CA HÂRTIA SĂ OMOARE COVID-19!!! Cum scoți „pe gură” asemenea tâmpenii??? Și tu, sunt sigur de chesti asta, nu înțelegi că din punct de vedere juridic, ce stă scris pe hârtie are valoare, nu ce spui tu când ești întrebat de o patrulă a poliției, care este obligată să aplice Ordonanțele Militare să te apere și pe TINE? Sau tu ești imun?
     .
     Și am să te mai întreb ceva care este simptomatic pentru neamul ăsta al Țopârlanilor (aici sunt incluse și Țoapele dar și Mârlanii). De ce se face că poliția are mereu treabă cu atitudinea, doar la fufițele astea de se dau în mașini de lux??? De ce nu sare la gâtul polițiștilor o asistentă medicală??? Sau o caseriță de la Kaufland??? De ce, mereu și mereu vezi atitudinea asta de „IO MI-S PESTE LEGE MĂĂĂĂ…” doar la șoferi de merțane, bmw-uri noi și al naibii de scumpe, porche cayen-uri, masini sport de toate marcile???? De ce nu se dă jos una cu tupeu și dintr-un Logan hârbuit???

     +7 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.