Debut cu dreptul în Liga Elitelor U19 la futsal. Șoimii Șimand a deraiat CFR-ul din Dr. Tr. Severin, scor 9-6

  de Dan Lazăr | 30 November 2021, 12:00 PM | Şimand | Sport

  0

  Liga Elitelor Under 19 a fost începută cu dreptul de către Șoimii Șimand, care a dispus, luni seara, cu scorul de 9-6 (5-1) de CFR Dr. Turneu Severin.

  Năstase – Jurj, Haloș, Cordoș, Onaca, Hera, Borod, Cheța, Trif, Tomuța , Ille, P. Ujoc, F. Ujoc, Tiritean este lotul pe care antrenorii Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană s-au bazat în duelul cu mehedințienii, victorioși în primul lor meci din elită, 4-1 cu CFR Timișoara.

  Andrei Haloș a fost gogheterul partidei, cu 7 goluri, Laurențiu Onaca și Narcis Jurj contribuind cu câte o reușită.

  „Pot spune că am controlat jocul în ceea mai mare parte a sa, având la un moment dat 7-2. Finalul a fost ceva mai echilibrat, însă totul e bine când se termină cu bine. Consider că suntem pe drumul cel bun”, ne-a declarat, al final, prof. Daniel Mărcuș.

  Competiția se reia pe 15 ianuarie 2022, când „șoimii” au deplasare la Târgu Mureș, echipă care are maxim de puncte, în ultima rundă impunându-se la Timișoara, scor 2-0.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.