marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Debut cu dreptul în Liga Elitelor U19 la futsal. Șoimii Șimand a deraiat CFR-ul din Dr. Tr. Severin, scor 9-6

  de Dan Lazăr | 30 noiembrie 2021, 12:00 PM | Şimand | Sport

  0

  Liga Elitelor Under 19 a fost începută cu dreptul de către Șoimii Șimand, care a dispus, luni seara, cu scorul de 9-6 (5-1) de CFR Dr. Turneu Severin.

  Năstase – Jurj, Haloș, Cordoș, Onaca, Hera, Borod, Cheța, Trif, Tomuța , Ille, P. Ujoc, F. Ujoc, Tiritean este lotul pe care antrenorii Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană s-au bazat în duelul cu mehedințienii, victorioși în primul lor meci din elită, 4-1 cu CFR Timișoara.

  Andrei Haloș a fost gogheterul partidei, cu 7 goluri, Laurențiu Onaca și Narcis Jurj contribuind cu câte o reușită.

  „Pot spune că am controlat jocul în ceea mai mare parte a sa, având la un moment dat 7-2. Finalul a fost ceva mai echilibrat, însă totul e bine când se termină cu bine. Consider că suntem pe drumul cel bun”, ne-a declarat, al final, prof. Daniel Mărcuș.

  Competiția se reia pe 15 ianuarie 2022, când „șoimii” au deplasare la Târgu Mureș, echipă care are maxim de puncte, în ultima rundă impunându-se la Timișoara, scor 2-0.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.