De Ziua Pământului, arădenii sunt chemați la o acțiune de ecologizare pe malul Mureșului

  de Special Arad | 17 aprilie 2019, 8:41 AM | Știri Arad

  0

  Clubul Interact Arad Cetate desfasoară în data de 22 aprilie, cu ocazia Zilei Pământului, proiectul “There’s no plan B”. În cadrul acestui proiect se vor colecta deșeurile aflate pe malul Mureșului, începând cu ora 10:00.

  Cei care doresc să se alăture, să dea o mână de ajutor, o pot face completând un formular de participare pe pagina de Facebook a Interact Arad Cetate, sau direct prin ACEST link.

  Ne dorim o lume mai curată, iar în cazul nostru un oraș mai îngrijit și mai prosper! Vă așteptăm în număr cât mai mare să facem Aradul curat!”, spun organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.