marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De ziua lor, tenismeni din România și Ucraina și-au făcut cadou un trofeu internațional, la baza „UTA – TenisProfi”

  de Dan Lazăr | 1 iunie 2023, 6:34 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Finalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis HAI Cup, desfășurat la Arad, au avut loc joi, 1 iunie, chiar de Ziua Copilului. Cuprins în calendarul Tennis Europe, turneul de categoria 1 al tenismenilor sub 12 ani a fost câștigat de perechiile Călin Munteanu / Ștefan Szabo (România), respectiv Sofiia Bielinska / Yelzaveta Huchko (Ucraina).

  La masculin, campionii au trecut în ultimul act de o altă pereche tricoloră, Teodor Parfene / Robin Ivan, scor 6-1, 6-4, iar la feminin, reprezentantele Ucrainei au dispus în finală de Melissa Arcana / Antonia Crișan, scor 6-4, 6-0.

  Finalele, vineri pe zgura de la „UTA – TenisProfi”

  Pe tabloul de simplu, vineri, 2 iunie, sunt programate finalele: C. Munteanu (6-4, 6-3 în semifinale cu David Bacliu) vs. Ș. Szabo (6-1, 6-2 în semifinale cu R. Ivan), respectiv Y. Huchko (6-0, 6-0 în semifinale cu croata Nera Skender) vs. S. Bielinska (6-4, 6-3 cu conaționala sa, Violetta Skryp). În fapt ambele finale sunt dueluri în care se întâlnesc campionii de la dublu. Meciul de fete va debuta mâine, de la ora 10.00, urmat de confruntarea băieților.

  Pe tabloul de consolări al turneului organizat de CS UTA Arad la baza „UTA – TenisProfi”, de pe malul drept al Mureșului, s-au impus Brândușa Dumitru (un dublu 4-1 în finala cu Alesia Brandas) și croatul Viktor Visnic (4-0, 4-1 cu Dragoș Teodorescu).

  tenis feresteanu 2

  Citește și: La Arad se caută noul Nadal și noua Swiatek! Tenismeni din zece țări participă la un turneu din calendarul Tennis Europe desfășurat la baza UTA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.