De vorbă cu copiii din Galșa. Aceștia au învățat despre bullying

  de Special Arad | 12 August 2021, 12:51 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu cei ai Poliției Comunale Șiria, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au vizitat, astăzi, copiii din parohia Galșa.

  Copiilor le-a fost prezentat și explicat în detaliu fenomenul de bullying, fiind discutate și alte aspecte de interes pentru ei, legate de viața socială în online.

  Împreună cu părintele paroh, comunitatea și autoritățile din Galșa se implică în creșterea și educarea copiilor, organizând activități de petrecere a timpului liber atât în timpul școlii cât și în vacanță.

  Aceste activități în parteneriat continuă pe toată perioada vacanței, în taberele școlare din județ și în locurile populare de petrecere a timpului liber a tinerilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.