vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  De urmat! BC Valbon oferă antrenamente gratuite de individualizare în baschet. Opt tineri arădeni vor beneficia de lecții cu antrenorul Cristian Bondor

  de Dan Lazăr | 18 iunie 2020, 7:24 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Baschet Club Valbon Arad îi invită pe tinerii arădeni pasionați de sportul cu mingea la coș, la antrenamente gratuite de individualizare în baschet, alături de Cristian Bondor, antrenor secund al prim-divizionarei feminine FCC Baschet Arad.

  De aceste antrenamente vor beneficia 4 fete și 4 băieți, care după ce se înscriu pe pagina de facebook Valbon Arad vor fi evaluați și selectați. Doritorii sunt sfătuiți să posteze în mesajul trimis pe rețeua de socializare o mică filmare, de 30 secunde, despre măiestria baschetbalistică sau cu o scurtă descriere a calităților pe care consideră că le dețin.

  Cristian Bondor (27 de ani) este antrenor al CSȘ Gloria Arad, BC Valbon Arad, dar și „secund” al prim-divizionarei feminine FCC Baschet Arad, alături de care a încheiat pe locul III „înghețatul” campionat 2019-2020.

  BC Valbon (președinte prof. Valeria Bondor) este singur club din Arad care a înscris în ultimii ani echipe masculine în competițiile organizate de FR de Baschet, în ediția trecută de campionat având și o echipă feminină Under 15.

  bondor cristian

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.