De săptămâna viitoare România intra în stare de urgență. Declarațiile președintelui

  de - | 14 martie 2020, 7:03 PM | Coronavirus | Naţional

  4

  Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă seară, imediat după învestirea Guvernului Orban 3, că luni va fi decretată stare de urgență din cauza accentuării crizei de coronavirus.

  Iohannis a spus că starea de urgență este necesară pentru ca autoritățile să aibă capacitatea de a gestiona mai bine situația, pentru a aloca fonduri suplimentare și a impune interdicțiile necesare combaterii COVID-19.

  Principalele declarații ale președintelui:

   • Apreciez în mod deosebit votul care s-a dat astăzi în Parlamentul României. S-a transmis un mesaj de unitate. Sunt foarte bucuros să constat că majoritatea parlamentarilor și partidelor parlamentare au înțeles importanța și greutatea acestui moment și nevoia unei acțiuni unitare pentru România și pentru români
   • Prima prioritate este continuarea luptei pentru coronavirus și gestionarea crizei care s-a generat.
   • Guvernul care își preia acum mandatul este guvernul care a lucrat și până acum cu motoarele turate, a lucrat bine pentru a gestiona această criză.
   • Acum, cu toate forțele, vom continua această luptă.
   • Noul guvern și împreună cu mine, ne vom dedica toate energiile, 100% pentru a gestiona aceată criză și după această criză pentru a guverna foarte bine pentru români și România
   • Este foarte important ca măsurile să fie luat la timp, iar pentru a face posibilă această luptă, cu toate instrumentele prevăzute de lege am decis să decretez stare de urgență la începutul săptămânii viitoare.
   • Am promulgat legea care permite părinților să stea acasă atunci când școlile sunt închise, ca să aibă grijă de ei.
   • Împreună și numai împreună vom trece cu bine de această criză. Vă doresc tuturor sănătate.

  Sursa: g4media

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Apreciez în mod deosebit votul care s-a dat astăzi în Parlamentul României.” – te pregateste sa-i accepti MANIPULAREA ODINARA ce vrea sa ti-o bage pe gat
   .
   „Guvernul care își preia acum mandatul este guvernul care a lucrat și până acum cu motoarele turate, a lucrat bine pentru a gestiona această criză.” – Si iacata si MANIPULAREA … extrem de scarboasa, fiindca vrea sa te faca sa crezi ca „Guvernul” este cel ce face Treaba Buna si nu cei ce zilnic se dedica de ani si ani, pe teren, sa produca o schimbare in bine a realitatii imediate.
   .
   „Noul guvern și împreună cu mine, ne vom dedica toate energiile, 100% pentru a gestiona aceată criză și după această criză pentru a guverna foarte bine pentru români și România.” – iar in aceasta fraza „Der Glöckner von Hermanstad” face CAMPANIE ELECTORALA … huoooooooooo! Nerusinatule! Nu pierzi nici un prilej sa te lauzi???? … cata nesimtire!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.