joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De săptămâna viitoare, drumurile care leagă Pecica de Pereg, Socodor de Grăniceri, respectiv comuna Petriș de DN 7 vor fi acoperite cu un covor asfaltic

  de Special Arad | 25 mai 2020, 3:46 PM | Știri Arad

  1

  Asfaltările pe drumurile județene din Arad continuă și pe unele tronsoane de drum periferice. Covoarele asfaltice, o soluție aplicată de anul trecut de Consiliul Județean, au ajuns în ultimele săptămâni în zone unde fundația drumului este bună, dar stratul de uzură a fost degradat în timp.

  Ca urmare, aceste drumuri sunt acum în stare foarte bună.

  ,,Am finalizat anul acesta covoare asfaltice pe mai multe tronsoane de drum județean. Este vorba despre tronsoanele Chișlaca – limită județ Bihor (6 km), Beliu – Seliște (3 km), Prunișor – Sebiș (3 km), Almaș – Dieci (3 km).

  Cu acestea, covoarele asfaltice realizate de anul trecut în județul Arad însumează peste 70 de kilometri de drumuri județene de bună calitate. Următoarele tronsoane pe care se va așterne covor asfaltic sunt: Pecica – Pereg, DN 7 – Petriș, Socodor – Grăniceri. Realizarea covoarelor asfaltice face parte din strategia Consiliului Județean de modernizare a peste 326 de kilometri de drumuri județene”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Pentru că am dorit să aflăm când se va așterne covor asfaltic pe tronsoanele mai sus menționate am luat legătura cu Sergiu Bîlcea care ne-a comunicat că: „De săptămâna viitoare. Acum se finalizează pe tronsonul Almaș-Dieci, după care șantierul se va muta pe Pecica-Pereg.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.