duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  De nervi, o femeie s-a hotărât să spargă geamurile locuinței surorii ei. Polițiștii fac cercetări

  de Special Arad | 9 iunie 2022, 12:18 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Orașului Curtici cercetează o femeie de 43 de ani, din aceeași localitate, care la data de 08 iunie a.c.,în jurul orei 3.00, i-ar fi spart cu pumnii, geamul ușii de acces în locuință, surorii sale.

  La data de 08 iunie a.c., în jurul orei 16.20, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș, au fost sesizate prin SNUAU 112, de către o femeie de 31 de ani, despre faptul că o femeie de 47 de ani, din Socodor, i-ar fi spart două ochiuri de sticlă din geamul de la stradă în urma unui scandal.

  Nici bărbații nu se lasă mai prejos… 

  În continuare, polițiștii Orașului Ineu cercetează un bărbat de 39 de ani, din localitatea Cermei, care în ziua de 08 iunie a.c., i-ar fi spart cu o bâtă parbrizul autovehiculului vecinului său.

  În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-au comis faptele și luarea măsurilor legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.