De la alcool, la ceartă și apoi amenințări cu moartea. Un bărbat din Șeitin a fost evacuat din locuință, iar împotriva lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu

  de Special Arad | 29 martie 2019, 8:07 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Comunicat. Polițiștii Postului de poliție Șeitin au emis, ieri, un ordin de protecție provizoriu.
  În urma unei sesizări, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva soțului reclamantei, un bărbat de 39 de ani din Șeitin, care, fiind sub influența alcoolului, în cadrul unor discuții contradictorii a amenințat-o cu moartea. De asemenea, bărbatul a fost evacuat din locuința comună.
  Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

  Imagine cu rol ilustrativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.