marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De frica războiului, Mircea Lucescu și Dinamo Kiev nu se mai întorc în Ucraina!

  de Special Arad | 12 februarie 2022, 5:08 PM | Sport

  0

  În contextul în care Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden (79 de ani), i-a anunțat vineri pe aliați că Rusia ar urma să invadeze Ucraina, începând chiar cu Kiev, antrenorul a fost pus într-o situație dificilă.

  Mircea Lucescu a decis ca Dinamo Kiev să rămână pentru moment în Antalya, în contextului posibilului război ruso-ucrainean. În mod normal, fotbaliștii lui Dinamo Kiev ar fi trebuit să se întoarcă în Capitala Ucrainei în următoarele zile. Însă, potrivit Playsport, tehnicianul le-a transmis elevilor săi și celor din staff-ul tehnic că, pentru moment, nu se vor întoarce în Ucraina.

  Lucescu le-a permis și să își cheme familiile sau persoanele apropiate alături de ei. Decizia este una temporară, întrucât situația de la granița Ucrainei este foarte incertă, iar în acest moment nu se știe exact dacă Rusia chiar va invada sau nu Kievul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.