duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei Dinamo Kiev! Va încasa 9 milioane de euro în trei ani

  de - | 23 iulie 2020, 4:28 PM | Sport

  0

  Mircea Lucescu va fi antrenorul echipei Dinamo Kiev, anunță ProSport. Cel mai titrat antrenor român și unul dintre antrenorii cu cele mai multe trofee câștigate în istoria fotbalului mondial, a antrenat 12 ani rivala Șahtior Donețk.

  Mircea Lucescu a fost prezentat astăzi la Dinamo Kiev. Acesta a fost fotografiat în compania lui Igor Surkis, patronul echipei din Ucraina. „Vreau să-l prezint pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Sper că odată cu sosirea lui la echipă o să câștigăm multe titluri, iar fanii îl vor evalua pe Mircea în funcție de rezultatele sale. Noroc, mult noroc! O să îl ajut cu tot ce pot”, a spus Igor Surkis.

  „Mi-a fost dor de Ucraina. Am vrut să mă întorc în această țară unde am avut rezultate de succes. Aici am avut o relație foarte bună cu fanii și sunt recunoscător că am venit la un club cu o tradiție mare și jucători talentați. Sunt sigur că împreună o să reușim. Cred că vor fi mulțumiți de munca mea și de rezultatele pe care o să le obținem. Sunt recunoscător pentru încrederea pe care mi-a acordat-o președintele clubului, precum și fanii”, a spus Mircea Lucescu.

  Lucescu va avea un salariu de 9 milioane de euro în cei trei ani de contract, adică câte 3 milioane de euro pe sezon.

  Sursa: ProSport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.