De dimineață până seara, se va întrerupe apa potabilă în localitățile Sântana și Olari

  de Special Arad | 11 iulie 2017, 5:59 PM | Olari | Sântana

  0

  Compania de Apă Arad anunță că mâine, miercuri, 12 iulie 2017, se va întrerupe apa potabilă în localitățile Sântana și Olari. În intervalul ora 8 – 18, în cele două localități sunt programate lucrări la rețeaua de distribuție.

  „Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenării depunerilor din conducte”, anunță Compania de Apă Arad printr-un comunicat, cerând totodată scuze abonaţilor pentru disconfortul creat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.