De ce achiziționarea unui model mai vechi de smartphone poate fi o alegere bună (P)

  de Special Arad | 17 septembrie 2020, 7:53 AM | Advertorial | IT | Topic special

  0

  Smartphone-urile evoluează din ce în ce mai mult. Fiecare companie aduce pe piață în fiecare an modele mai performante, cu design nou și funcții inovatoare, dar în mare parte din timp prețul este pe măsură. Cu toții ne dorim ultimul model de smartphone, dar devine puțin mai dificil în momentul în care acestea apar de la un an la altul, iar mulți dintre noi nu își permit să își schimbe anual telefonul cu următorul vârf de gamă lansat.

  Samsung S8 prețuri

  Pentru cei ce nu sunt convinși că vor să scoată o sumă mare de bani din buzunar pentru un nou smartphone, este de preferat să încerce să își păstreze telefonul actual cât mai mult posibil. Majoritatea smartphone-urilor din 2016-2017 pot încă să suporte task-uri pe care le fac mare parte din smartphone-urile din ziua de azi. De asemenea, puteți lua în considerare schimbarea bateriei. Chiar și acest lucru poate influența pozitiv performanța telefonului dumneavoastră.

  Dacă sunteți totuși în căutarea unui telefon nou și nu știți pentru ce să optați, posibilitatea de a alege un telefon din generațiile mai vechi nu trebuie scoasă din calcul.

  Samsung S8 pret – oferte (link)

  În primul rând, trebuie să țineți cont de bani, de buget. Dacă optați pentru un telefon mai vechi, posibilitatea de a îl achita cu banii jos este mult mai mare. Smartphone-urile lansate în ultimii 2 ani au prețuri foarte mari, iar multe persoane nu își permit să le achiziționeze. Mare parte din prețuri sunt foarte mari la început, în momentul lansării, și scad treptat de-a lungul anului. În schimb, în cazul smartphone-urilor mai vechi, știi exact cât și pentru ce plătești.

  Desigur, exită oricând argumente pentru alegerea unui model de telefon nou, întrucât tehnologia evoluează atât de rapid, iar telefoanele mai bătrâne pot avea dificultăți în a procesa sau reda anumite cerințe. Dar mare parte dintre aceste smartphone-uri sunt încă funcționale, își fac treaba foarte bine și le poți achiziționa la prețuri incredibil de mici.

  Samsung S8 pret – oferte

  Printre smartphone-urile ce merită achiziționate se află și Samung S8 și Samsung S8+. Au ecrane de o calitate foarte bună, un ecran curbat cu un design modern și un procesor suficient de puternic. De asemenea, nu sunt diferențe foarte mari între Samsung S8 și S8+ și Samsung s9 și S9+. În ceea ce privește sistemul de operare, teamă ce îi macină pe mulți, cei de la Samsung fac actualizări mari de software de 2 ori pentru fiecare generație în parte, ceea ce înseamnă că ultimul update pentru Samsung S8 a fost deja făcut, oprindu-se la Android 0.9 Pie. De la anunțarea noului Android 10 și până la lansarea acestuia, au existat diverse zvonuri legate de actualizarea gamei S8, fie că va fi actualizată, fie că nu. Este cert faptul că S8 și S8+ beneficiază în continuare de rezolvarea diferitelor erori și de actualizări ce țin de siguranță.

  Indiferent, achiziționarea unui model de smartphone mai vechi poate fi alegerea perfetă pentru tine și, cu siguranță ar trebui să fie un lucru pe care să îl iei în calcul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.