De azi, UTA are un suporter în Rai! Popică s-a transferat la echipa îngerilor

  de Special Arad | 20 decembrie 2018, 11:07 PM | Povești despre oameni | Sport | Topic special

  0

  Popică s-a stins azi la ora 16:00. Un suporter al echipei fanion a Aradului a murit astăzi, lăsând o peluză mai tristă și cu o moștenire mai grea. Acum, va trebui ca suporterii UTA-ei să umple spațiul gol care a rămas în urma lui, dar și în urma celor care au plecat foarte curând dintre noi: Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc.

  Popică a plecat dintre noi la doar 34 de ani. O vârstă la care mulți dintre noi își încep viața cu adevărat, o vârstă la care doar ce ai lăsat copilăriile din mână și spui că ești pregătit pentru ceea ce viața îți are de oferit. Flavius a fost prezent la fiecare meci al echipei pe care o iubea atât de mult, și de multe ori el era cel care dădea tonul scandărilor. Poate el a fost, de multe ori, motivul pentru care jucătorii echipei simțeau în spate puterea peluzei, poate de multe ori el a fost responsabil pentru o victorie a alb-roșilor.

  Suporter Club UTA a publicat un mesaj în amintirea lui, iar postările pe facebook sunt pline de durere:

  „La câteva minute după ce am postat anunțul despre întâlnirea noastră de duminică, pe care am dorit s-o petrecem într-o notă mai optimistă, am aflat vestea decesului prietenului nostru Paul Flavius Popa. “Popică” a urcat la ceruri, alături de Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc, prietenii noștri care și-au găsit sfârșitul în acel cumplit accident…Profund îndurerați de plecarea prematură a celor trei, vă chemăm pe toți cei care aveți Bătrâna Doamnă în suflet la o întâlnire în familia suporterilor utiști, în aceeași zi la aceeași oră: duminică, 23 decembrie, ora 19.00, Old Lady’s Pub. Ne vom aduce aminte de cei trei, dar și de ceilalți prieteni care ne vor privi din cer. Dumnezeu să-i odihnească!” (Suporter Club UTA)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.