marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De azi, UTA are un suporter în Rai! Popică s-a transferat la echipa îngerilor

  de Special Arad | 20 decembrie 2018, 11:07 PM | Povești despre oameni | Sport | Topic special

  0

  Popică s-a stins azi la ora 16:00. Un suporter al echipei fanion a Aradului a murit astăzi, lăsând o peluză mai tristă și cu o moștenire mai grea. Acum, va trebui ca suporterii UTA-ei să umple spațiul gol care a rămas în urma lui, dar și în urma celor care au plecat foarte curând dintre noi: Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc.

  Popică a plecat dintre noi la doar 34 de ani. O vârstă la care mulți dintre noi își încep viața cu adevărat, o vârstă la care doar ce ai lăsat copilăriile din mână și spui că ești pregătit pentru ceea ce viața îți are de oferit. Flavius a fost prezent la fiecare meci al echipei pe care o iubea atât de mult, și de multe ori el era cel care dădea tonul scandărilor. Poate el a fost, de multe ori, motivul pentru care jucătorii echipei simțeau în spate puterea peluzei, poate de multe ori el a fost responsabil pentru o victorie a alb-roșilor.

  Suporter Club UTA a publicat un mesaj în amintirea lui, iar postările pe facebook sunt pline de durere:

  „La câteva minute după ce am postat anunțul despre întâlnirea noastră de duminică, pe care am dorit s-o petrecem într-o notă mai optimistă, am aflat vestea decesului prietenului nostru Paul Flavius Popa. „Popică” a urcat la ceruri, alături de Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc, prietenii noștri care și-au găsit sfârșitul în acel cumplit accident…Profund îndurerați de plecarea prematură a celor trei, vă chemăm pe toți cei care aveți Bătrâna Doamnă în suflet la o întâlnire în familia suporterilor utiști, în aceeași zi la aceeași oră: duminică, 23 decembrie, ora 19.00, Old Lady’s Pub. Ne vom aduce aminte de cei trei, dar și de ceilalți prieteni care ne vor privi din cer. Dumnezeu să-i odihnească!” (Suporter Club UTA)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.