„De-ar veni odată duminica” va veni la Cinema Arta… vineri

  de [email protected] | 27 iulie 2020, 12:53 PM | Cultură | Film

  0

  (foto: CineMagia)

  Filmul francez din 1983, „Vivement dimanche!” („De-ar veni odată duminica”), regizat de François Truffaut, va fi proiectat în curtea de vară a cinematografului Arta vineri seara, 31 iulie, de la ora 21:45.

  Filmul este bazat pe romanul „The Long Saturday Night” al autorului american Charles Williams și spune povestea lui Julien Vercel, un agent imobiliar care este suspectat de uciderea soției sale și a iubitului ei. sSecretara lui – îndrăgostită de el – îl ascunde și se apucă să investigheze, pe cont propriu, dublul asasinat.

  Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în grădina de vară, pe baza de rezervare la telefon 0257/280526 (luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14) sau [email protected]

  În caz de vreme nefavorabilă, proiecția va fi reprogramată în altă seară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.