DDAC și Poliția Locală vin în ajutorul persoanelor fără adăpost

  de Special Arad | 7 octombrie 2016, 1:57 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În perioada imediat următoare, echipe mobile formate din reprezentanți ai Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad și ai Poliției Locale Arad vor efectua verificări în teren, pe raza municipiului Arad, în vederea identificării persoanelor fără adăpost.

  Persoanele identificate vor fi îndrumate către Adăpostul de noapte al Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad, pentru a beneficia de serviciile acordate în cadrul acestuia.

  Menționăm că aceste verificări se efectuează periodic, pe tot parcursul anului și se vor intensifica în pragul anotimpului rece.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.