sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  David Popovici și Patrick Sebastian Dinu, calificați în finala Campionatului Mondial pentru juniori din Peru

  de Special Arad | 4 septembrie 2022, 2:38 PM | Sport

  0

  Înotătorii români David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale pentru juniori de la Lima, Peru, anunţă Federaţia Română de Nataţie.

  Popovici a înotat în a doua semifinală și a oprit cronometrul la 48.17 (cea mai bună performanță la general, chiar dacă nu a forțat).

  În cursa pentru medalii va fi prezent și Patrick Sebastian Dinu, după ce sportivul nostru a terminat pe locul doi în prima semifinală (50.22 – al cincilea timp la general).

  În finală s-au mai calificat cehul Tobias Kern (50.08), croatul Jere Hribar (50.12), cipriotul Nikolas Antoniou (50.13), francezul Nans Mazellier (50.27), italianul Francesco Lazzari (50.39) și argentinianul Matias Santiso (50.40).

  Marea finală de la 100 m liber va avea loc luni, 5 septembrie, de la ora 02:02 (ora României).

  Sursă: sport.hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.