David Popovici, o nouă medalie de aur în proba de 200 de metri liber

  de - | 6 iulie 2022, 8:03 PM | Sport

  0

  David Popovici (17 ani) a cucerit miercuri medalia de aur în proba de 200 de metri liber, la Campionatul European de înot pentru juniori, care se defășoară în această săptămână la Otopeni.

  Așa cum era de așteptat, David Popovici a terminat primul cursa din bazinul Complexului de Natație de la Otopeni, cu timpul 1.45.45.

  ”Am venit să-mi fac țara să sară, să le ridic așteptările spectatorilor. Sunt sigur că mulți sunt geloși pe ceea ce simt eu acum. Am onoarea să fiu eu. La probele individuale e vorba de adevăr. Mi-ar plăcea și mai mult să facem asta și cu componenții ștafetei”, a spus David Popovici, după ce a cucerit aurul la Otopeni, potrivit Digisport.ro.

  David Popovici a fost susținut de cei dragi la Otopeni: ”Le mulțumesc, mă bucur că sunt aici, fără ajutorul lor nu aș fi fost aici”, a transmis David Popovici.

  sursa: rfi.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.