vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update David Creț, băiețelul în vârstă de 11 de la Sebiș, a pierdut lupta… O întreagă comunitate îl plânge

  de Raluca Medeleanu | 3 septembrie 2017, 11:02 AM | Recomandările editorilor | Sebiş | Știri Arad

  5

  Titlu principal (26.04,2016) – Destin crunt pentru micuțul David din Sebiș. Doctorii l-au diagnosticat cu cancer osos iar părinții se zbat să strângă bani pentru tratament

  David Creţ este un băieţel curajos de 10 ani, din Sebiş, care luptă cu toată forța pentru viața sa, după ce doctorii l-au diagnosticat cu chist tumoral osos. 

  Simptomele bolii lui David au fost observate în urmă cu doar cȃteva luni, când micuțul se plângea de dureri tot mai mari la picioare. Inițial, părinții au apelat la un medic care i-a prescris medicamente, dar care nu l-au vindecat. În cele din urmă, părinții l-au dus la spital pentru investigaţii mai amănunțite. Atunci s-a aflat. Copilul lor suferea de o boală mult mai gravă decât și-ar fi putut imagina vreodată. Avea cancer osos.

  Acum David se află prin spitale, fiindu-i continuată seria de investigaţii, doctorii monitorizându-l pentru a vedea dacă răspunde la tratament.

  Pe această cale, dorim să lansăm un apel către public pentru un ajutor financiar în vederea sprijinului pentru băieţelul David. Pentru cei care doresc să facă donaţiile, le puteţi face direct către familia lui David, mai exact către titularul de cont ANA CRET (mama băieţelului), în conturile IBAN:

  Ron: RO65BTRL00201201U57973XX;

  Euro: RO85BTRLEURCRT00U5797301;

  De asemenea, mai multe detalii despre acest caz puteţi afla de la familia lui David, sunȃnd la numărul de telefon +40 754 401 255.

  UPDATE – Din păcate, David a pierdut lupta și întreaga comunitate din Sebiș plânge. Curg mesajele pe rețelele de socializare pe Facebook.

  În ultimii doi ani, micuțul a suferit operații în Italia și apoi a ajuns la Spitalul „Louis Ţurcanu” din Timişoara, pentru tratament.

  Numeroase mesaje de condoleanțe curg în aceste momente pe Facebook…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am auzit la ambele biserici din Sebis,ma refer aici la cele ortodoxe ca sa facu apel la ajutor pt acest copil.Cu siguranta si celelalte bis neoprotestante au facut acelasi lucru.Dumnezeu sa-l ajute pe David.Si haideti sa o mai facem si noi inca mai putem sa ajutam!DOAMNE AJUTA!

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Ce bine ca avem un sistem de sanatate bine finantat, iar banii parintilor din asigurarile de sanatate au mers unde trebuie si nu in buzunarele unor manageri numiti politic care sa-i foloseasca pentru decontari fictive.

   Sunt curios cati dintre cei care ar trebui sa fie viitorul Romaniei au murit asa din cauza lipsei totale de empatie si orice fel de bun simt al lipitorilor din sistemul medical romanesc.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.