duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  David Cornel – zis Buzilă: „Bă, dacă eram la Oradea, te băteam cu polițiști cu tot!”

  de Special Arad | 18 iunie 2014, 1:06 PM | Investigaţii | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Jurnalistul Special Arad, Lucian Valeriu a fost amenințat azi în timp ce fotografia membrii grupului interlop condus de Nelu Burja – la Arad, respectiv David Cosmin – la Oradea. Rețeaua destructurată de șeful DIICOT Arad, procurorul Dan Ilarie, cunoscută ca Rețeaua Macaronarilor, se ocupa cu dezmembrarea mașinilor furate după ce acestea fuseseră în prealabil „închiriate” din țări europene. Șeful grupării orădene, David Cornel – zis Buzilă  l-a amenințat pe colegul nostru sub privirile atente ale jandarmilor, polițiștilor și a avocaților aleși. Într-un final, procurorul Dan Ilarie, ieșind din sala de judecată, a aplanat conflictul. Revenim cu amănunte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă nu ar fi existat și trecerea la fapte a unor astfel de amenințări aș fi zis că așa e-n presă! Unii te înjură, alții te dau în judecată, te urmăresc cu piatra, te terfelesc prin publicații și chiar te bat de-ți rup oasele! Asta nu mai e firesc și de-aici încolo vorbim de JUSTIȚIA română absolut impasibilă în fața agresiunilor asupra acestei categorii speciale care sunt jurnaliștii. Nu-ți convine mutra unui ziarist? Ignoră-l sau nu-l citi. Dar dacă ești cu cătușa la mână, frățică – atunci taci naibii din gură. Cum îți permite legea să ameninți pe cineva cu bătaia/moartea când tu ești ultimul jeg din lume, încarcerat pt infracțiuni grele?! Pt astfel de amenințări aș da o lege drastică: un an în plus la pedeapsă fără niciun drept. An ”curat” de pârnaie grea de să-ți înjuri și visul în somn! Evident că de vină e justiția. Legi se dau dar împotriva celor care își riscă de multe ori viața sau familia pt niște căzături pe care nu-i mai schimbă nimeni! Ce credeți că fac în pușcărie, declasații? Pregătesc planuri de bătaie pe termen lung, trăiesc bine din pachete de lux și fac mușchi la sală ieșind trapezoidali din pușcăria în care au intrat muiați. Năravul, lipsa de educație, societatea coruptă, mizeria de caracter – toate acestea alimentează brutele să brutalizeze. Singura care poate face ordine peste tot este oarba justiție oarbă. Chestia e că tot mai mulți magistrați devin colegi de celulă cu nenorociții ăștia umflați la mușchi.
   Nu mai faceți poze huidumelor. Luați-le de pe fbk-ul personal o poză din ”cameră” unde-și fac ei tot felul de selfie-uri de gorile.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.