marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dat dispărut la 8 martie, Constantin a fost găsit într-o pădure! Mort…

  de Special Arad | 31 martie 2016, 11:28 AM | Naţional

  0

  Constantin Macsim, în vârstă de 26 de ani, a dispărut la începutul lunii în Anglia iar în urmă cu două zile a fost găsit decedat.

  Trupul neînsufleţit al acestuia a fost descoperit într-o pădure la maginea oraşului Tamworth, din Anglia,acolounde locuia, după mai multe investigaţii efectuate de poliţia britanică. Cumplita veste a venit zilele trecute, după ce autorităţile au luat legătura cu rudele lui Constantin Macsim, anunţându-le despre tragedie.

  „Din păcate, ceea ce era până acum un vis urât a devenit realitate”, a postat pe pagina sa de facebook sora lui Constantin. Primele indicii conduc spre ipoteza unui sucid, însă autorităţile britanice au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele decesului şi împrejurările în care a avut loc tragedia, scrie monitorulbt.ro.

  Vestea i-a surprins pe toţi cunoscuţii tânărului, care au reacţionat imediat, regretând cele întâmplate. „Nu te vom uita niciodată, dragul nostru coleg şi prieten, Coco. Odihneşte-te în pace!”, este unul dintre mesajele postate de prieteni în aceeaşi reţea de socializare.

  Constantin Macsim, „Coco” cum îi spuneau amicii, lucra în Tamworth, din comitatul Staffordshire, iar ultima oară a fost văzut pe 8 martie, când de altfel a vorbit la telefon şi cu sora lui din ţară. Ulterior, el a părăsit apartamentul în care locuia cu un alt botoşănean, iar din acel moment a devenit de negăsit, telefonul său mobil fiind închis, scrie Monitorul de Botoșani.

  Rudele lui Constantin au lansat un apel către toţi cei care pot ajuta cu informaţii, iar în urma căutărilor iniţiate autorităţile britanice i-au găsit trupul neînsufleţit.

  macsim 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.