miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Dat dispărut în urmă cu 30 de ani, un bărbat din Bacău s-a întors acasă. Familia i-a făcut parastasul în ultimii 15 ani

  de Special Arad | 1 octombrie 2021, 7:32 PM | Naţional

  1

  (foto: Digi24)

  Poveste demnă de scenariul unui film. Un bărbat de 93 de ani din județul Bacău, dispărut de acasă acum 30 de ani, s-a întors teafăr. Soția și copiii îl credeau mort, însă localnicii cred că bărbatul a plecat, la începutul anilor ’90, la Brăila, la o altă femeie.

  Bărbatul a plecat de acasă, din Bohocel, județul Bacău, în 1991, pe când avea 63 de ani. Familia a alertat atunci poliția, care l-a căutat zile la rând. În zadar. În timp, cu toții l-au crezut mort. Ba chiar, de 15 ani încoace, familia i-a făcut parastase an de an.

  La începutul lunii septembrie, fiul și nora bătrânului s-au trezit cu el la poartă. În buzunar avea un bilet de tren pe ruta Ploiești-Bacău și buletinul de identitate cu adresa din comuna Bohoci. Nu-și amintește însă nimic din cele întâmplate în ultimii ani.

  Până să plece din sat, bărbatul era negustor de vite, spun oamenii care l-au cunoscut. Pleca des de-acasă, dar se întorcea de fiecare dată.

  Citește mai multe detalii aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.