duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Darius Vâlcov, numit consilier al premierului Dăncilă. Acesta a fost trimis în judecată de DNA în 2015

  de Special Arad | 31 ianuarie 2018, 9:06 AM | Politikos

  0

  (foto: libertatea.ro)

  Darius Vâlcov, cel care a făcut programul de guvernare al celor trei Executive PSD, a fost răsplătit cu o funcţie în cabinetul Dăncilă. El a fost numit consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului. Darius Vâlcov a lucrat şi la legea bugetului pe 2018 şi a făcut şi evaluarea modului în care miniştrii din guvernele PSD au dus la îndeplinire programul de guvernare, scrie Digi24.

  Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei timp de două mandate, a fost membru al PDL, apoi a trecut la PSD, fiind numit de partid ministru al Finanţelor. Vâlcov a lucrat la elaborarea actualului program de guvernare al PSD, dar şi la raportul de evaluare a miniştrilor Cabinetului Grindeanu.

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spunea, în iunie anul trecut, întrebat de ce Darius Vâlcov lucrează la grupul parlamentar al social-democraţilor, că fostul ministru „este bun”.De asemenea, întrebat ce face mai exact Darius Vâlcov, liderul PSD a afirmat că „face bine”, el precizând atunci că Vâlcov a lucrat la elaborarea programului de guvernare.

  În mai 2015, Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de procurorii DNA, care îl acuză de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate de acesta, de primar, senator şi ministru.

  Citește continuarea pe Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.