duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dansul a făcut legea în ultima seară de Sport Fest

  de Lucian Dănilă | 26 iunie 2014, 12:11 PM | Sport

  0

  Sport Fest, târgul sportului arădean, s-a încheiat aseară la Galeria Mall. Dacă în prima seară am asistat la mai multe demonstrații e judo, lupte libere, arte marțiale și muzică, aseară dansul a făcut legea.

  La etajul I, lângă Cinema City, mai multe trupe de dans modern și-au arătat talentul în fața unui public destul de redus ca număr. Copiii au făcut niște demonstrații minunate, cei mai înfocați suporterii fiindu-le chiar dansatorii, dar cei care în acel moment nu se aflau în timpul exercițiului.

  La parter au continuat jocurile. S-a jucat streetball, chiar și în scaune cu rotile, și au continuat lecțiile de tir cu arcul sub îndrumarea lui Maximilian Leucuța. La standul clubului CSM Arad s-u împărțit pliante cu oferte, dar s-a jucat și tenis de masă sau s-a tras cu pistolul.

  URMĂRIȚI GALERIA FOTO

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.