luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Daniela Coța, fosta consilieră a premierului Viorica Dăncilă și soțul ei Vasile Coța, arestați într-un dosar de delapidare. Prejudiciu de peste șase sute de mii de euro

  de - | 22 mai 2020, 8:16 PM | Naţional

  0

  (foto: sportulsalajean.ro)

  Daniela Coţa, fostă consilieră a premierului Viorica Dăncilă pe probleme de tineret și sport, a fost reţinută, împreună cu soţul ei, Vasile Coţa, preşedintele echipei de volei masculin din Zalău, într-un dosar vizând obţinerea ilegală de fonduri şi delapidare, informează Agerpres. Cei doi au primit vineri mandat de arestare pentru 30 de zile.

  Preşedintele asociaţiei ACS Volei Municipal Zalău, Vasile Coţa şi soţia sa, Daniela Coţa, vicepreşedinte al PSD Sălaj şi acţionar în cadrul clubului, au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, vineri.

  Decizia de arestare a fost luată de magistraţii Tribunalului Sălaj, la propunerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

  Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de obţinere ilegală de fonduri în forma continuată – 26 de acte materiale şi delapidare în forma continuată – 228 de acte materiale, potrivit unui comunicat remis vineri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.