joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dăncilă aruncă mănușa Opoziției: „Noi vom asigura cvorumul, ei să-și asigure cele 233 de voturi”

  de - | 10 octombrie 2019, 7:35 AM | Politikos

  0

  Premierul Viorica Dăncilă spune că PSD va asigura cvorumul, în plenul reunit de joi, la votul moțiunii de cenzură la adresa Guvernului, dar că parlamentarii social-democrați nu vor vota. Ea a mai spus că opoziția trebuie să își asigure singură cele 233 de voturi necesare adoptării moțiunii.

  „Va intra în sală PSD. Nu va vota. Ei trebuie să își asigure cele 233 de voturi pentru. Cvorumul îl vom asigura. Noi am vrut ca această moțiune să fie votată mult mai devreme. Am văzut dorința opoziției de a da jos guvernul, apoi am văzut că opoziția nu a vrut. Sâmbătă și duminica nu lucrează, atunci cum vor să dea jos guvernarea? Am văzut că s-au bucurat atunci când moțiunea a fost amânată cu o săptămână. Atunci mă gândesc care este scopul?”, a spus Viorica Dăncilă.

  Sursa: Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.