Dana Dodean: „Aici nu avem voie să ieşim din casă”. Sportiva anului în Arad este stabilită în Portugalia

  de Dan Lazăr | 23 martie 2020, 4:14 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Cea mai valoroasă sportivă a Aradului din ultimul deceniu, jucătoarea de tenis de masă Daniela Dodean-Monteiro se află în Vila Nova de Gaia, al doilea oraş ca populaţie din Portugalia după capitala Lisabona, situat la sud de oraşul Porto – capitala districtului, unde se confruntă cu pandemia de coronavirus.

  Aflată în Portugalia alături de familia sa, jucătoarea arădeană de tenis de masă a descris, pentru site-ul oficial al CSM Arad, situaţia din această ţară: „Aici nu avem voie să ieşim din casă, decât dacă mergem la supermarket sau la farmacie. Sălile de sport sunt închise cam de o săptămână, Portugalia este în stadiul de urgenţă naţională!”

  Arădeanca de la CSM s-a confruntat în acest început de an cu ceva probleme medicale la genunchi şi tendon, iar recuperarea o face acum la domiciliu: „Continui recuperarea în casă, fac exerciţii cu fizioterapeutul prin web cam”, spune Dana Dodean, componentă de bază a naţionalei de tenis de masă, calificată la Jocurile Olimpice Tokyo, care, mai mult ca sigur, nu vor avea loc în acest an.

  În vârstă de 32 de ani, Daniela Dodean-Monteiro a devenit campioană europeană anul trecut, alături de naţională, apărându-şi practic cu succes titlul continental din 2017 şi s-a calificat, în acest început de 2020, pentru a patra oară la rând, la Jocurile Olimpice! Anul trecut, Dodean a primit titlul de „Cetăţean de Onoare” al Aradului și a fost aleasă, din nou, sportiva județului nostru.

  De remarcat că Portugalia nu a scăpat nici ea de virusul ucigaş Covid-19, care înregistrează peste 2000 de cazuri şi 23 de morţi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.