Dana Dănoiu e pieton. Farmecul ei nu prinde la agenții de la Rutieră…

  de O. Peniță | 18 aprilie 2014, 12:30 PM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Dana Dănoiu, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Arad, este pieton… Ca mulți dintre noi, de altfel… doar că, mai nou, madam Dănoiu, nu mai e un pieton oarecare: e pieton detronat. Mai presus de faptul că e director, Dana Dănoiu a fost și șoferiță și, din câte am înțeles, una cam vitezistă. Poate că din cauza asta, deunăzi, directorul Mediului s-a grăbit atât de tare încât a depășit linia continuă și s-a lovit direct… de un agent de la Rutieră. Iar de aici până la a i se da liber să se plimbe prin municipiu, să admire peisajul și să controleze poluarea cu pasul, n-a mai fost decât un pas. Mic. Agentul, scrupulos din fire și probabil și cu frică de DNA, n-a ținut cont că are în față o doamnă, un director și că vin sărbătorile, așa încât a completat pe loc o amendă… cam cât un parfum de-ăla de care-i place ei, plus permisul suspendat pentru 30 de zile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.