Dan Tătaru, secretar de stat în Ministerul Apărării, a murit de Covid-19

  de Special Arad | 4 august 2020, 11:46 AM | Naţional

  1

  Dan Tătaru, fost senator şi secretar de stat în Ministerul Apărării, a murit duminică, la vârsta de 51 de ani, în spitalul din Moinești, fiind testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

  Dan Tătaru urma să fie transferat la Spitalul Militar ROL 2, însă a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi dus cu elicopterul.

  A avut două mandate de consilier județean PSD. În 2012, a fost ales senator din partea PSD, pe lista USL. A făcut parte din Comisia pentru egalitatea de șanse și Grupul parlamentar de prietenie cu Islanda. În 2015, a părăsit partidul și l-a urmat pe Mircea Geoană, la Partidul Social Românesc (PSRO).

  Citește continuarea pe EuropaFM

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.