duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dan Puric, anunț de „aur”. Acesta va candida la prezidențiale și va fi susținut de AUR

  de - | 13 februarie 2024, 6:57 PM | Politikos

  2

  Actorul Dan Puric a făcut un anunț șoc, la finalul spectacolului ”Votați, mă”, susținut pe scena teatrului Luceafărul. El a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale susținut de AUR.

  Actorul a vorbit despre situația politică din România, despre actualii actori politici în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu, iar la final a spus că va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale, informează EvZ.

  Citește și : Conferință de presă a candidatului AUR la europarlamentare, o dovadă că teoria omoară practica în suveranism

  Artistul consideră că poporul român merită ceva mai bun decât ce a putut oferi clasa politică în ultimii 34 de ani. În acest sens, actorul a reamintit publicului numeros despre cum „a tras clopotele în Basarabia pentru trezirea neamului românesc”.

  În urmă cu câteva săptămâni, liderul AUR, George Simion, spunea că Dan Puric ar fi un bun președinte pentru România.

  „Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a spus Simion, notează stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.