Dan Petrescu: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată la echipele pe care le-am antrenat”

  de Lucian Dănilă | 23 noiembrie 2020, 8:31 AM | Sport

  0

  „Am pierdut din cauza ghinionului, mai jucam încă 3 zile și mingea nu ar fi intrat în poartă, ei se apără foarte bine, portarul a fost cel mai bun om al lor.

  Știam că va veni o perioadă grea după 3 ani când totul a fost perfect, sunt probleme mari de lot dar nu am putut preveni această alunecare a noastră.

  Să pierzi două meciuri acasă nu mi s-a întâmplat niciodată la echipele pe care le-am antrenat. Am luat gol la singura lor ocazie. Și eu am câștigat meciuri în care nu am avut ocazii. E îngrijorător, alarmant, tabela arată că sunt probleme.

  Chiar dacă nu joacă Vinicius, Deac, Omrani, sunt alți jucători care pot intra. Băieții au vrut, nu s-a terminat campionatul, dar e îngrijorător,” a declarat Dan Petrescu după meciul câștigat de UTA, scor 1-0, pe terenul echipei CFR Cluj.

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.