vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dacă Primăria nu îl vrea, el îl vinde! Un arădean a descoperit afacerea anului

  de Mihai Todoca | 24 aprilie 2017, 3:23 PM | Strada

  0

  De o vreme încoace, orașul Arad a rămas fără serviciul care asigura curățenia stradală, motivul fiind că în 31 martie contractul încheiat de Primăria Arad cu Polaris a expirat și până în momentul de față nu s-au încheiat pașii pentru desemnarea unui nou operator. Procedurile legale de achiziție a acestui serviciu fiind anevoioase și nedemarate la timp, a făcut ca Aradul să se sufoce în gunoiul care se revarsă pe străzi, dar a inspirat și anumiți arădeni cu simțul umorului să facă haz de necaz.

  Mici soluții au fost găsite, o intervenție a firmei Rogera, firmă care are în grijă spațiile verzi, sau acțiunea civică a unor cetățeni și mai nou, temporar, Gospodărirea Comunală.

  Bineînțeles că acestea nu au avut eficiența celor care sunt plătiți pentru asta și, în consecință, gunoiul din coșurile de gunoi continuă să facă parte din flora arădeană.

  Astfel că un arădean, sătul de situația asta, a luat problema în mâinile lui și s-a hotărât să facă ceva să scoată gunoiul din oraș. Și cum orice problemă reprezintă o oportunitate, acesta s-a gândit să pună un anunț pe OLX în care vinde gunoiul la un preț, spunem noi, accesibil. Și a folosit pentru acest anunț o fotografie care a apărut chiar astăzi pe Special Arad (vezi aici).

  18118769_1108464152633444_3242743445830191795_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.