Dacă nu ați primit factura de la apă pe e-mail, verificați în căsuța SPAM!

  de Special Arad | 26 martie 2020, 2:54 PM | Știri Arad

  1

  Compania de Apă Arad anunță că în ultima perioadă o parte din abonații care au adrese de email pe platforma Yahoo, nu au primit facturile de apă și de canalizare. În acest moment se iau măsuri pentru a remedia aceste probleme, apărute strict în cazul platformei Yahoo.  (Platforma a considerat o parte din e-mailurile primite de pe domeniul caarad.ro, ca fiind SPAM).

  Compania de Apă Arad roagă abonații să verifice căsuța SPAM. Dacă găsesc acolo email-ul primit de pe adresa [email protected], fie să deschidă e-mailul și să bifeze NOT SPAM – NU ESTE SPAM, fie să apese click dreapta pe email și apoi să aleagă opțiunea  NOT SPAM – NU ESTE SPAM.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.