Dacă lucrurile „curg” cum trebuie… Doctorul Gheorghe Domșa va fi noul vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

  de Alin Olteanu | 12 ianuarie 2021, 10:29 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Se discuta, imediat după alegerile parlamentare din decembrie, că rezultatele filialei PNL Arad nu neapărat o îndreptățesc să ceară și să obțină funcții în Guvernul PNL-USR Plus-UDMR și în alte instituții ale statului. Ei bine, ultimele informații apărute pe piață, contrazic discuțiile. Așa cum ați putut constata, filiala arădeană condusă de Gheorghe Falcă este pe care să „îl numească” pe avocatul Mihai Pașca în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției, iar o altă informație, pe care v-o dezvăluim acum, ne confirmă ipoteza, demonstrată de atâtea ori, că președintele PNL Arad este încă foarte bine „cotat” în conducerea centrală a formațiunii.

  Poate de aceea, doctorul Gheorghe Domșa, eternul director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Arad, proaspăt decorat cu titlul de „Cetățean de Onoare” al Aradului,  coordonator al Grupului de Suport pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, constituit la nivelul Prefecturii în perioada pandemiei, este propunerea organizației locale a PNL pentru funcția de vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

  Contactat telefonic și întrebat de Special Arad dacă a acceptat propunerea organizației județene PNL Arad pentru a fi trimis la București în funcția de vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Gheorghe Domșa a răspuns scurt: „Da. dar nu cred că este o știre de presă asta”. Când i-am explicat că și nominalizarea sa este o știre, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Arad a spus: „Da, este”.

   

  Sursa foto: Arhiva Special Arad

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.