Dacă ești român aflat în străinătate nu poți să nu participi la acest sondaj. Credeți că a uitat?…

  de Special Arad | 22 septembrie 2015, 1:44 PM | Internaţional

  0

  Clasa politică are obligaţia de a găsi rapid o soluţie la problema votului din diaspora, a precizat preşedintele Klaus Iohannis, de Ziua Românilor de Pretutindeni, subliniind că situaţia inacceptabilă de la alegerile din noiembrie nu trebuie să se repete, dacă vrem ca românii să fie respectaţi în lume.

  Așadar, îl credeți sau nu?… Răspundeți la întrebarea noastră și o să transmitem Președinției României rezultatul.

  Sondaj: Credeți că după ce a fost ales președinte cu votul masiv al românilor din afara granițelor țării, președintele Iohannis a uitat de aceștia?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.