Cutremur în Hunedoara, resimţit până în Gorj. „Am văzut cum se mişcă fereastra“

  de Special Arad | 16 iulie 2022, 1:01 PM | Regional

  0

  Un cutremur a fost resimţit în judeţul Gorj, sâmbătă dimineaţă. Mai mulţi locuitori din Târgu Jiu s-au panicat, după ce au văzut cum se mişcă lucrurile în casă, informează Adevărul. Conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP, cutremurul s-a produs însă în judeţul Hunedoara, fiind resimțit până în județul vecin.

  Cutremurul a avut o magnitudine de 4,2 în Hunedoara, s-a produs sâmbătă, la ora 10:39, la adâncimea de 5 kilometri, iar în Gorj a avut o magnitudine de 4,0, potrivit Mediafax.

  „Până în acest moment, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, nu au fost semnalate situaţii de urgenţă generate de cutremul. Pentru siguranţa cetăţenilor, preventiv, echipaje specializate din cadrul tuturor subunităţilor ISU Gorj efectuează misiuni de recunoaştere/patrulare pentru a ne asigura că nu sunt probleme în urma cutremurului“, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

  Citeste mai mult pe: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.